PistenBully

PistenBully och vintersport hör ihop. Oavsett om du vill skapa perfekta skidbackar eller göra spår för längdskidåkning har PistenBully blivit en synonym för pist- och spårmaskiner. PistenBully är i dag marknadsledande både avseende försäljningsvolymer och innovation. Utvecklingen av nya miljösmarta maskiner, tekniska innovationer för bättre preparering och ökad kunskap hos kunderna är viktiga komponenter i vad PistenBully står för.

Winn har jobbat med PistenBully sedan starten 1983 (och egentligen ännu tidigare men då i annat företag) och är i dag en av få leverantörer i alpinbranschen som arbetat med samma produkter från start och fram tills i dag.

Produkter

PistenBully 100

PistenBully 100 är den givna marknadsledaren bland världens spårmaskinen. Maskinmodellen har uppdaterats i flera steg sedan lanseringen i slutet av 1990-talet. Den senaste versionen av PB100 levereras med en 253 HK stark motor, uppdaterade enligt de tuffaste miljökraven, en helt ny förarmiljö och en uppsjö av innovationer vilka gör maskinen till klassens överlägsna marknadsledare!

PistenBully 400 

Absolut precision och extremt lättmanövrerad med hög förarkomfort. PistenBully 400 är fylld med all funktionalitet du behöver för att klara det krävande jobbet i skidbackar runtomkring i världen.

PistenBully 600

PistenBully 600 Stage V är en helt ny maskingeneration som introducerades i Skandinavien våren 2018. Maskinen påminner till det yttre om tidigare PB600 men är under ”huven” helt ombyggd. Med den nya Cumminsmotorn på upp till 512 HP uppfyller maskinen redan i dag morgondagens stränga miljökrav (Tier V). Och med oöverträffad förarkomfort har Kässbohrer redan i dag satt ribban för framtidens förarmiljö. För att inte tala om nya assistfunktioner som AutoTracer, Automatiskt winschdrag och sammanlagt 16 nya patent. 600 Stage V är framtiden – i dag!

PistenBully 800/800 W

Kungen av pisterna! PistenBully 800 

PistenBully GreenTech

PistenBully GreenTech är konstruerade för tufft arbete i svår terräng. Robusta dieselmotorer säkerställa tillförlitlig och ekonomisk drift, och den hydrostatiska driften möjliggör mycket hög komfort.