AEBI

AEBI – Kungen av slänterna!

AEBI erbjuder redskapsbärare för alla behov. Den prisbelönta Terratrac-serien har med sin låga tyngdpunkt, moderna och tysta förarmiljö och mångsidighet blivit en favorit hos många. Terratrac finns i dag i ett flertal modeller anpassade för alla olika behov. Bland de mindre maskinerna förtjänar den hydrostatiskt drivna enaxlade CC66 ett särskilt omnämnande. Maskinens unika styrning med separat drift på båda hjulen gör att du manövrerar den med lätthet – oavsett underlag. Undersök själv vilken av AEBI:s produkter som passar just dina behov. Hittar du inte vad du söker här, tvekan inte att höra av dig till oss för ytterligare modeller och redskap.

Kontakta oss:

Växel
090-12 57 80
Försäljning
090-12 57 81
Reservdelar
090-12 57 82
Teknisk kundtjänst
090-12 57 83

Produkter

Viatrac

Den helt nya Aebi Viatrac VT450 är en ny produkt i Schweiziska AEBI:s breda produktprogram. Som en hybrid mellan en redskapsbärare och lastbil får du det bästa från två världar.

Combicut

Med funktioner som manuell växellåda, hydrostatisk transmission, aktiv styrning för optimal förarkomfort och kraftfulla motorer, är AEBI CC enaxlade redskapsbärare extremt mångsidiga. Lägg därtill snabbkopplingssystemet för byte av redskap så har du en fullfjädrad arbetspartner oavsett om det är vår, höst, sommar eller vinter.

Terratrac

AEBI:s Terratracserie är en kombination av toppmodern teknologi, schweizisk ingenjörskonst och en lång tradition av produktion av redskapsbärare för de tuffaste miljöerna.