Jobba hos oss

 

Servicetekniker till Pefa Service i Mora

 

För att ytterligare kunna utveckla och vässa vår service för PistenBully pist- och spårmaskiner behöver vi nu förstärka vårt gäng i Mora med ytterligare en servicetekniker. 

Är du en tekniskt kunnig person som sätter kunden i främsta rummet och har en stark drivkraft att lära dig allt om de tunga maskiner vi jobbar med tror vi att jobbet kan vara något för dig. Du välkomnas in en organisation där vi alla jobbar med stort eget ansvar, har både kund- och medarbetarnöjdhet i fokus och alla har en stark vilja att ständigt förbättra vår verksamhet.

Under högsäsong består arbetet till stor del av utryckningsverksamhet till våra kunder, i huvudsak i Dalarna och Härjedalen, men blandas också tidvis med arbete på den egna verkstaden i Mora.

Vem är du?
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av – och stort intresse för – elektronik och hydraulik. Du har inga problem att läsa el- och hydraulscheman och är noggrann och analytisk vid exempelvis felsökningsarbete. Vidare har du grundläggande datorvana och kan hantera en dator för både arbete på maskiner och för egen dokumentation i företagets digitala arbetsordersystem.

Att ha arbetat med just pistmaskiner tidigare är inget krav men vi ser gärna att du har arbetat med maskintyper som liknar pistmaskiner, exempelvis skogsmaskiner, entreprenadmaskiner, truck och kran.

Även om du kommer att inleda din anställning till stor del på vår verkstad i Mora både vill och kan du resa mycket under högsäsong. Du har minst B-körkort men BE, C eller CE är meriterande.

Då en hel del av dokumentationen kring våra maskiner är på engelska har du goda engelska-kunskaper.

Avslutningsvis – och minst lika viktigt som de praktiska kunskaperna – är att du är sugen på att med din person och dina kunskaper tillsammans med alla oss andra på Pefa Service och i Winngruppen fortsätta utveckla och förbättra Sveriges bästa serviceorganisation för pist- och spårmaskiner!

Vad vi kan erbjuda
Inom Winngruppen, som består av verksamheter i Umeå (Winn Marketing), Mora (Pefa Service) och Vallentuna (Winn Marketing) i Sverige och Lilleström i Norge (Antra AS) erbjuder vi ett spännande och omväxlande jobb i en nischbransch. Som servicetekniker hos oss har du stort eget ansvar och stora möjligheter att själv vara med och planera dina dagar. Vi erbjuder självfallet utbildningar inom de maskintyper vi arbetar med och utöver intern utbildning genomförs också årligen utbildningar på PistenBully-fabriken i södra Tyskland.

Arbetet är säsongsbetonat i sådan mening att vi under vinterhalvåret har relativt hög arbetsbelastning och då jobbar vi med kortare planeringshorisont. Under sommarhalvåret har vi möjlighet att arbeta med större långtidsplanering och det finns då stora möjligheter att i högre utsträckning planera arbetet utifrån egen kalender.

Då vi vill ha friska och glada medarbetare erbjuds du självfallet friskvårdsbidrag och i det fall du bor utanför pendlingsavstånd från Mora finns möjlighet till flexibilitet i varifrån du startar dina dagar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och urval sker löpande.

Frågor ställs i första hand till Tommy Bränd i Mora (010-150 76 85). Din ansökan skickar du per e-post till jobb@winnmarketing.com