Jobba hos oss

 

Just nu söker vi: 

Arbetsledande servicetekniker Vallentuna

Sugen på att driva en verkstad? Med fokus på specialmaskiner som till exempel pistmaskiner, grönytefordon och eldrivna arbetsfordon söker vi nu dig som tillsammans med oss – och med stort eget ansvar – vill utveckla vår verkstad i Vallentuna

Vi har i dag en välutrustad och modern verkstad belägen i Vallentuna. Men vi saknar dig som är redo att axla rollen som arbetsledande servicetekniker med stort fokus på att utveckla vår eftermarknadsverksamhet i Mälardalsregionen.

Med stöd från vår huvudverkstad i Umeå och vår dotterbolagsverkstad i Mora ser vi framför oss dig som har både goda arbetsledaregenskaper, kunnig som servicetekniker och framförallt med en vilja att vara med på resan där vi ska bygga upp en framgångsrik och väl fungerande serviceverkstad.

Kanske driver du i dag en egen enmansverkstad men känner att du vill bli del av en större organisation? Eller jobbar du i dag med fordonsservice och känner att du vill ta nästa steg med större ansvar och möjligheter att utvecklas som ledare. Eller så jobbar du redan i dag som arbetsledare inom liknande verksamhet men känner att du vill prova på något nytt. Alldeles oavsett kan vi erbjuda en snabbt växande organisation i Winngruppen, spännande produkter som vi har lång erfarenhet av, löpande utbildningar inom både produkt och ledarskap, och framförallt ett mycket bra gäng som verkligen alla brinner för våra kunder och deras utmaningar!

Dina arbetsuppgifter består initialt i huvudsak av service och reparationer av pistmaskiner, grönytemaskiner och mindre elfordon. Det innefattar kundkontakter, ta emot arbeten, planera och utföra arbeten i verkstad eller ute hos kund, samt slutföra jobb genom attestering av arbetsordrar för fakturering.

Du ansvarar ganska omgående efter anställning för rekryteringen av din första servicetekniker för arbete på fältet och ambitionen är att växa med ytterligare personal i takt med att du blir ”varm i kläderna”. Vi ser att du i takt med att verkstaden växer i allt högre utsträckning tar rollen som ren arbetsledare.

Takten på den expansionen är du i högsta grad själv med och driver!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och urval sker löpande.

Frågor och ansökan skickas till jobb@winnmarketing.com