Jobba hos oss

 

Just nu söker vi: 

Servicetekniker till Winn i Umeå

Se hit! Vi söker nu nästa Winnare. Vi letar dig som vill bli en del av vårt gäng på verkstaden i Umeå och som är sugen på att ta dig an spännande och utvecklande utmaningar som fordonsmekaniker för våra pistmaskiner, ismaskiner och övriga specialfordon.

Är du är en driven och engagerad person som sätter kunden i första rum och som besitter bred kunskap inom elektronik, mekanik och hydraulik, har god datorvana och behärskar engelska i både tal och skrift? Då kan detta vara jobbet för Dig!

Vi ser gärna att du har en grundläggande utbildning som fordonsmekaniker eller liknande erfarenheter och har du nyligen kommit ut i arbetslivet ser vi det snarare som en möjlighet än ett hinder.

På Winn jobbar vi alla med stort eget ansvar och vi kommer därför att lägga stort fokus på dina personliga egenskaper i vårt urval, då vi är övertygade om att om du och övriga medarbetare trivs tillsammans på jobbet så kommer vi också att få det bästa resultatet för våra kunder!

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av reparationer och service av våra specialmaskiner på verkstaden i Umeå. För närvarande består serviceorganisationen i Umeå av Verkstadschef (Lars), Teknisk specialist (Mattias) samt tre servicetekniker (Daniel, Mathias samt Stig).

Som vår fjärde servicetekniker ser vi att du inledningsvis och i huvudsak kommer att arbeta inne på verkstaden i Umeå, men på sikt ser du inga problem i att vid behov sätta dig i en servicebuss för att stödja våra kunder ute på plats hos dem, vilket i vissa fall även kan innebära övernattning på annan ort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om Winn

Winn Marketing är sedan 1983 generalagent för världens största pistmaskintillverkare PistenBully pist- och spårmaskiner, marknadsledande eldrivna isbanemaskiner i form av Icebear Electric samt Olympia och ett antal ytterligare specialmaskinagenturer såsom AEBI redskapsbärare, Alkè elbilar m.m.

Winn har huvudlager, administration och verkstad i Umeå och har via dotterbolag i Mora och Vallentuna även verkstäder på dessa orter.

På den norska marknaden bedrivs försäljning, service och underhåll av Antra AS.

Frågor ställs till Lars Holmström, Verkstadschef på 010-130 22 90 eller lars.holmstrom@winnmarketing.com.

Arbetsledande servicetekniker Vallentuna

Sugen på att driva en verkstad? Med fokus på specialmaskiner som till exempel pistmaskiner, grönytefordon och eldrivna arbetsfordon söker vi nu dig som tillsammans med oss – och med stort eget ansvar – vill utveckla vår verkstad i Vallentuna

Vi har i dag en välutrustad och modern verkstad belägen i Vallentuna. Men vi saknar dig som är redo att axla rollen som arbetsledande servicetekniker med stort fokus på att utveckla vår eftermarknadsverksamhet i Mälardalsregionen.

Med stöd från vår huvudverkstad i Umeå och vår dotterbolagsverkstad i Mora ser vi framför oss dig som har både goda arbetsledaregenskaper, kunnig som servicetekniker och framförallt med en vilja att vara med på resan där vi ska bygga upp en framgångsrik och väl fungerande serviceverkstad.

Kanske driver du i dag en egen enmansverkstad men känner att du vill bli del av en större organisation? Eller jobbar du i dag med fordonsservice och känner att du vill ta nästa steg med större ansvar och möjligheter att utvecklas som ledare. Eller så jobbar du redan i dag som arbetsledare inom liknande verksamhet men känner att du vill prova på något nytt. Alldeles oavsett kan vi erbjuda en snabbt växande organisation i Winngruppen, spännande produkter som vi har lång erfarenhet av, löpande utbildningar inom både produkt och ledarskap, och framförallt ett mycket bra gäng som verkligen alla brinner för våra kunder och deras utmaningar!

Dina arbetsuppgifter består initialt i huvudsak av service och reparationer av pistmaskiner, grönytemaskiner och mindre elfordon. Det innefattar kundkontakter, ta emot arbeten, planera och utföra arbeten i verkstad eller ute hos kund, samt slutföra jobb genom attestering av arbetsordrar för fakturering.

Du ansvarar ganska omgående efter anställning för rekryteringen av din första servicetekniker för arbete på fältet och ambitionen är att växa med ytterligare personal i takt med att du blir ”varm i kläderna”. Vi ser att du i takt med att verkstaden växer i allt högre utsträckning tar rollen som ren arbetsledare.

Takten på den expansionen är du i högsta grad själv med och driver!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och urval sker löpande.

Frågor och ansökan skickas till jobb@winnmarketing.com