Produkter

Skridskohjälpmedel

Se alla

Våra mycket populära skidskohjälpmedel finns i många olika utföranden och färger. De gör garanterat succé på ishallarna för de yngre åkarna och sparar både ryggar och axlar och omkullvälta målburar för dig eller personalen på din ishall.

Förr kanske man lärde sig åka skridskor med hjälp av en vinglig stol eller ett iskallt hockeymål. Inte nu längre!

3,900 kr

Skidskohjälpmedel som gör skridskoåkningen och inlärningen enklare och roligare. Greppfunktionen gör åkningen stabilare.

4,500 kr

Snöfräsar

Se alla

Möt marknadsledaren från Nordamerika! Pronovost snöfräsar är kända för sin enastående prestanda och kapacitet. Med en mycket lång tradition inom snöröjning driver man ständigt på utvecklingen genom nya innovationer.
I vår webbutik hittar du ett urval av det breda sortiment med över 75 olika modeller, med möjligheter att hitta en maskin för just dina behov.
Hittar du inte en modell som passar dig, eller har du frågor, tveka inte att kontakta oss direkt via telefon (090-12 57 80) eller via mail!
Har du frågor eller söker fördjupad information, tveka inte att kontakta oss direkt!

P720-80-TRC är utrustad med hydrauliskt roterande impellerhus.

75,000 kr

Robust frontmonterad snöfräs från den mångåriga marknadsledaren i Nordamerika, Pronovost

66,000 kr

Pronovost P860 är en kraftfull och högeffektiv snöfräs anpassad för traktorer mellan 50-80 HK.

75,000 kr

P-INV-80 är andra generationens Pronovost snöfräs med växellådan placerad på snöfräsens framsida, vilket gör att operatören kan backa upp mot ett hinder för att hämta upp snö.

73,000 kr