BeachTech

BeachTech strandmaskiner

BeachTech erbjuder ett flertal kvalitetsmaskiner för alla typer av stränder. Modellprogrammet består av fem olika modeller, från den lätthanterliga BeachTech Sweepy till BeachTech 3000 som rengör även de största stränderna både lätt och effektivt.

Kontakta oss:

Växel
090-12 57 80
Försäljning
090-12 57 81
Reservdelar
090-12 57 82
Teknisk kundtjänst
090-12 57 83

Produkter

BeachTech Sweepy

BeachTech Sweepy är en effektiv strandrengörare och ett billigt komplement till våra större maskiner. Med hydrostatisk drivning och en rad redskap får du en maskin som är både mångsidig och enkel att använda.

BeachTech Sweepy hydro är inte bara en strandrengörare. Tack vare ett enkelt och snabbt system kan du byta ut strandstädaraggregatet mot en snöslunga, klippdäck, sopmaskin eller något av de många andra redskap som BeachTech erbjuder. Tack vare sin smidighet är BeachTech Sweepy hydro en perfekt hjälp både på stranden, i sandlådor, på beachvolleyplaner och andra områden.

Andra fördelar som maskinen erbjuder är bland annat: djuprengöring i torr sand och snabb städning i våt sand tack vare det nya filtreringssystem som maskinen utrustats med, ett system som dessutom minskar vibrationerna på Sweepy hydro kraftigt. Även i mycket lös sand är Sweepy hydro en pålitlig arbetspartner tack vare den låga tyngdpunkten och höga stabiliteten som maskinen erbjuder.

Sweepy  är utrustad med en 9,1 HK luftkyld fyrtaktsmotor, 44 liters uppsamlingsbehållare som kan utökas med extra plats om behov finns.

BeachTech 1000

Den smidiga BeachTech 1000 är särskilt utformad för att preparera mindre- och svårhanterliga stränder, t.ex. ständer med många parasoll.

Med BeachTech 1000:s arbetsbredd på hela 1700 mm är det möjligt att preparera ett område på upp till hela 17000 m3 per timme. Eftersom de tre olika prepareringsteknikerna som maskinen använder sig av kan kombineras utan att man behöver stanna maskinen uppnår man en optimal bränsleförbrukning och ytprepareringstiderna minskar ytterligare. Hela BeachTech-konceptet är byggt för att klara mycket höga arbetslaster, och arbete under svåra förhållanden. Naturligtvis har speciell hänsyn tagits till effekterna av saltvatten och hög luftfuktighet. BeachTech 1000 är noga testad och säkerställer lång användning.

Krattekniken täcker stora områden på kort tid, rengör våt sand effektivt och fräschar upp torr sand.

BeachTech STR 2000

BeachTech 2500

BeachTech 2500 är vårt svar på den stora efterfrågan efter en strandrengörare med stor kapacitet men som ändå är mindre än vår toppmodell BeachTech 3000. Därför har vi tagit denna modell, som med sin arbetsbredd på 2500 mm klarar av att avverka upp till 30 000 kvadratmeter strand per timme, samtidigt som den uppvisar samma höga manöverförmåga och tekniska koncept som hos BeachTech 2000.

Bra prestanda för rengöring av stora ytor kombinerat med utmärkt manövrerbarhet – BeachTech 2500 är allround-modellen för medelstora och stora stränder.

BeachTech 2800

BeachTech 3000

Upp till hela 24 000 kvadratmeter per timme. BeachTech 3000 är overträffad som strandrengörare för den större stranden. Med en arbetsbredd på 2400 mm kan du vara säker på att du i maskinen har en effektiv, snabb och lättmanövrerad maskin.

Eftersom BeachTech STR 3000:s olika bearbetningstekniker kan kombineras behöver du som förare heller aldrig stanna för att byta arbetssätt. Detta är något som ytterligare höjer effektiviteten hos BeachTech STR 3000.

BeachTech 3000 bästa valet för effektiv rengöring av stränder med stora delar av sand.

BeachTech STR 3000

BeachTech Marina

Tack vare den finurliga styrningen tar BeachTech Marina dig till helt nya nivåer. Med en svängradie på maximalt 4,1 meter kan du jobba utan problem även i trånga områden och maskinens nätta formfaktor gör att Marina enkelt tar sig förbi hinder som solskydd eller liknande.

BeachTech Marina drivs av en 42 hästkrafters turbodiesel och tack vare att fordonet går utmärkt att köra även på vanliga vägar är det inga problem att flytta den mellan exempelvis flera stränder. BeachTech Marina är ett utmärkt tillskott till din fordonspark tack vare sin mångsidighet och med möjligheten att rengöra upp till 15 000 m2 per timme är den dessutom mycket effektiv.

Dess korta vändradie på bara 1,850 mm är en av BeatchTech Marinas styrkor vid rengöringsuppdrag.

BeachTech Marina