Skridskohjälpmedel

BeachTech strandmaskiner

Med våra olika skidskohjälpmedel gör du inte bara skridskoåkningen roligare för dina besökare, du får också ett ypperligt hjälpmedel för exempelvis unga och ovana som behöver stöd och balans. Våra skidskohjälpmedel finns i dag i en rad olika utföranden och färger. Gemensamt för dem alla är dock att de alltid blir extremt populära varthän i alla ishallar de visar upp sig!

Kontakta oss:

Växel
090-12 57 80
Försäljning
090-12 57 81
Reservdelar
090-12 57 82
Teknisk kundtjänst
090-12 57 83

Produkter

Sälen Bobby

Förr kanske man lärde sig åka skridskor med hjälp av en vinglig stol eller ett iskallt hockeymål. Inte nu längre! Möt Bobby the Seal® som inte bara fungerar som en utmärkt skridskohjälp, utan också som en släde.

Pingvinen Wingu

Skidskohjälpmedel som gör skridskoåkningen och inlärningen enklare och roligare. Greppfunktionen gör åkningen stabilare.

Wingu är mycket stabil och gjord i stryktålig hårdplats som klarar av de tuffa tag som den yngre generationen skridskoåkare utsätter dem för.

Renen Tommy

Skridskohjälpmedel speciellt utformat för barn i åldern 6-9 år. Renen Tommy är gör både skridskoåkningen lättare och roligare. Staplas enkelt och effektivt för att vara så platseffektivt som möjligt vid förvaring.

Isrinksavdelare – The Base

Med våra byggklossar delar du enkelt och effektivt av åkytan i isrinken. Ett smidigt sätt att begränsa ytan för att tillexempel skapa en mindre miljö för barn att träningsåka i. Byggklossarna funkar också bra för extra marknadsföringsmöjligheter och du får fler ytor att sätta logotyper och marknadsmaterial på.

Bara fantasin sätter gränserna och byggklossarna kan användas till för dekorativa eller funktionella ändamål.