Pistenbully Paana

 

PistenBully Paana är speciellt framtagen för att klara av vår nordiska terräng och vårt klimat. Paana har varit under ständig utveckling i mer än 25 år och i dag erbjuds en högpresterande, pålitlig och kraftfull maskin samtidigt som du får en mycket prisvärd spårmaskin.

I PistenBully Paana är förarstolen placerad i mitten av kabinen. Detta ger dig en mycket bra all-roundsikt genom de stora rutorna, både framför, vid sidan av- och bakom maskinen. Självklart är kabinen uppvärmd, ljudisolerad och god ergonomi har varit nyckelord i framtagandet av manöverpanelen.

PistenBully Paanas tvåstegsfräs har ett effektivt system som gör det möjligt att, på bara en körning, skapa längdspår som lever upp till internationella skidförbundet, FIS, krav. Detta alldeles oavsett vilken snökvalitet du arbetar på. Spårplattorna är specifikt framtagna för längdåkningsspår och spårprofilerna är självfallet bygga av härdat stål för bästa möjliga kvalitet. PistenBully Paana kompletterar den större PistenBully 100 inom kategorin spårmaskiner, och för dig som letar efter en prisvärd, effektiv och pålitlig maskin är PistenBully Paana helt rätt.

 

Produkter

PistenBully Paana

Den lilla jätten PistenBully Paana är en perfekt arbetshäst på löparspåren. Rikligt utrustad med en attraktiv prisnivå gör att Paana fortsätter vara ett populärt spårmaskinval.