AEBI - Terratrac

AEBI – Terratrac

Aebi Terratrac (TT) är en specialiserad redskapsbärare som arbetar med full kontroll i slänterna. Aebi TT är en maskin med låg vikt och kraftfull motor arbetar i perfekt harmoni. En kompetent och lättkörd maskin. 

För att skapa kontroll så är alla TT utrustade med 4-hjulstyrning och aktivt flytläge fram. Detta är en förutsättning för att föraren ska kunna arbeta effektivt och komfortabelt. 

Förarkomforten är uppskattad där föraren sitter i höjd med omgivningen. Stora glasytor ser till att översikten vid arbete är mycket god. 

Snabbvalsknappar på joystick som är programmerbara för förarens önskemål. Proportionella funktioner. Dator med översikt och kontrollfunktioner. Mugghållare. Mobiltelefonhållare.

Aebi TT är maskinen för årets alla årstider. Möjlighet att koppla snöfräs, slaghack, slåtterbalk, sop, sandspridare, plog, sandupptagare, bandsats, konstgräsrengörare, målbursflyttare, spårsats m m.

Produkter

AEBI TT206+

Aebi 206 är den minsta redskapsbäraren i Terratrac serien. Det innebär samma fantastiska tekniska utformning av maskinen som storebror 211. Här är Kubota motorn på 57hk. Vikten ligger på 1850kg. Transporthastighet 40km/h. Full hydrostatiskt. Kat 1 fram och Kat 2 bak. Aktivt flytläge för anpassning av redskapsvikter. Priser från 599000kr! 

AEBI TT211+

Denna modell är vår allra mest sålda modell. Otroligt uppskattad arbetskamrat. Marknadens kanske bästa arbetsmiljö! Kubota motorn är på hela 72hk och vikten ligger på 1900kg. Går att utrusta med t e x centralsmörjning, wippomatic, 4 punktsbälte samt nödutgång genom tak.

AEBI TT241+

Uppdatera på flertalet punkter. Förbättrat klimatsystem. Den tysta hytten har blivit ännu tystare. Euro 6 motor!Vi har genom åren levererat ut modeller av 241 där styrkan i front och baklyft är väsentligt för att kunna bära mer. Även här har vi en förarmiljö som är väldigt uppskattad av förare. Lättåtkomligt insteg som på de mindre modellerna. Motorn är på 75hk steg V. 3 punkts lyft kat 2 fram och bak. 2000kg lyftkraft.

AEBI TT281+

Uppdaterad har även denna kung av slänter blivit! Med 109hk Euro 6 har föraren kraft i överflöd. Klarar att driva de flesta redskap i timmar. Här får föraren även möjlighet till äkta bakhjulstyrning vilken kan underlätta i släntkörning. 40 km/h med eco läge vilket sänker varvtalen vid långa transporter. Vändbar motorfläkt. Flera olika förinställda körprogram för tex snöfräsning, slaghack osv. Möjlighet till att koppla vinsch finns utöver alla andra redskap. En redskapsbärare för framtiden.