AEBI - Combicut

AEBI – Combicut

Aebi Combicut är en enaxlad hydrostatisk redskapsbärare.

Du kontrollerar fram/back med ett tumgrepp. Du styr maskinen genom att vrida på styrarmarna för höger vänster, även kallad aktiv styrning. Går även att använda styrbromsar om så önskas. 

Höjden/vinkeln på styrarmarna är justerbar. 

Denna kombination är en förutsättning för att ha kontroll över maskinen även där det är trångt, blött underlag, brant osv.

Ingen koppling nödvändig, ingen växelförare. 

Du byter redskap i fält utan verktyg. Vibrationerna i maskinerna är de lägsta på marknaden vilket innebär att arbete får fortgå under hela arbetsdagar.

Detta är en enaxlad redskapsbärare för professionellt och yrkesmässigt bruk.  Vi på Winn har sålt dessa till Länsstyrelser, kommuner, entreprenörer sedan 1997 så välkommen att prova en riktig enaxlad traktor.

Vi har även störst urval av redskap på marknaden till dessa maskiner.

Produkter

AEBI CC110

8 HK motor och en vikt på 125 kg. AEBI CC110 är den minsta av Aebis enaxlade redskapsbärare. Perfekt för arbete på trånga ytor. Passar ett urval av redskap på marknaden.  Aktivstyrning. Hydrostat.

AEBI CC36

10hk/13hk 155kg. Klarar nästan alla redskap på marknaden. Aktivstyrning. Hydrostat.

AEBI CC56

16hk 217kg hydrostatisk drift, aktiv styrning är populär version av CC-serien. Maskinen går också att utrusta med alla redskap på marknaden.

AEBI CC66

18/23 hk 235kg el-start, hydrostatiskdrift, aktivstyrning, Maskinen för dig med stora krav på kraft. el-starten underlättar handhavandet.

REDSKAP TILL CC

Här har vi ett urval av de redskap som finns. Kapaciteter på redskapen är avhängigt styrkan på CC.