Icebear Electric

 

Icebear Electric är marknadsledaren bland de eldrivna ismaskinerna. Med oöverträffad prestanda när det gäller antalet avkörningar per laddning, rostfritt stål i såväl chassi som kälke och många andra unika egenskaper har Icebear Electric blivit Skandinaviens ledande ismaskinmärke.

Sedan 1991 har Winn Marketing sålt, servat och underhållit Icebearmaskiner i Sverige, Finland, Danmark och Holland, och sedan 2013 är företaget också agent i Schweiz.

Med kunder som Avicii Arena, Helsinki Halli, Malmö Arena, Hägglunds Arena, Löfbergs Lila Arena, Bern Arena och Skellefteå Kraft Arena för att nämna några, kan du känna dig trygg när du väljer Icebear Electric till din ishall!

Byggd för eldrift

Icebear Electric är redan från start byggd enbart för eldrift. En pionjär bland ismaskinerna som bibehållit sitt försprång under många år. Tack vare de energieffektiva lösningarna klarar Icebear Electric av fler avkörningar per laddning än någon annan maskin på marknaden.

En självklarhet tycker vi, att en ismaskin skall ha ett chassi och kälke i rostfritt stål. I den utsatta fuktiga miljön som en ismaskin arbetar trivs rost alldeles ypperligt, men tack vare Icebears påkostade uppbyggnad är det inget du behöver oroa dig för.

Med vårt största batteripaket klarar vi med lätthet av 25 avkörningar på en laddning, något som uppskattas enormt av såväl förare som ekonomiansvarig personal. Tack vare den låga strömförbrukningen håller dessutom ett batteri i en Icebear betydligt längre än i konkurrenternas maskiner.

LADDA NED BROSCHYR HÄR:

Optioner i urval

Icebearkälke
Med parallellföring av iskniven, ett tystgående och extremt effektivt bandsystem för snöupptagning är det lätt att förstå varför de flesta av våra kunder väljer den unika Icebearkälken till sin maskin. Icebearkälken finns i två olika arbetsbredder 2,0 eller 2,2 meter. 

Olympiakälke

Med den klassiska Olympiakälken erbjuder Icebear en pålitlig och kostnadseffektiv lösning där snöupptagningen sker via en vertikal skruv. Kälken finns i arbetsbredderna 2,13 eller 2,44 meter.

Ombonad hytt

Självklart finns Icebear Electric med en ombonad hytt med god sikt både framåt och bakåt.

Kantfräs

Med Icebears kälkmonterade kantfräs gör du jobbet intill sargen enkelt och snabbt direkt från maskinen.

Vattenkanon
Med Icebears kälkmonterade vattenkanon ges möjligheten att lägga ut stora mängder vatten på kort tid. Styrning av vattenflöden sker via display på förarplatsen vilket gör att du som operatör själv kan välja hur stor vattenmängd du vill lägga ut.

Stor kapacitet – smidigt format

  • Upp till 3,3 kubikmeter faktisk snövolym i snöbehållare
  • 1000 liter vattenkapacitet
  • Låg tipphöjd
  • Energieffektiv tippning tack vare att du ej behöver lyfta hela snöbehållaren vid tippning